Od 1982 roku zajmujemy się hodowlą indyków. Obecnie prowadzimy ją w trzech lokalizacjach.

Od 2007 roku prowadzimy również uprawę zbóż i co roku powiększamy swoje uprawy

W 1999 roku otworzyliśmy firmę zakład uboju i rozbioru drobiu.

Naszą wiodącą produkcją jest wytwarzanie mięsa indyczego i z kurczaka  tzw. trimming bez kości bez skóry lub ze skórą.

W ofercie posiadamy również mięso z kurczaka i indyka w elementach z kością i ze skórą. Mięso pakujemy według życzeń klienta. Mięso chłodzone pakujemy najczęściej w pojemniki E-2 po 15 kg na paletach H-1 a mięso mrożone w blokach po 10- 15 kg na paletach Euro.

Od samego początku naszym głównym celem jest dbanie o najwyższą jakość dlatego mięso drobiowe wykrawamy ręcznie, ponieważ w przeciwieństwie do maszynowej obróbki mamy gwarancję, że mięso zachowuje swoją konsystencję  i  jednolitą formę mięśni.  

Sprzedajemy wysokiej jakości mięso drobiowe oraz  wychodzimy naprzeciw wymaganiom stawianym przez naszych klientów. To otwiera nam kolejne drzwi na światowe rynki. W chwili obecnej wytwarzamy mięso  również w jakości Halal.

Naszą dystrybucję produktów prowadzimy na terenie Polski oraz za granicą, m.in. w krajach Unii Europejskiej, w Macedonii, w Serbii, na Ukrainie. Od 2016 roku nasze produkty obecne są na rynku Azjatyckim. 

 

Podsumowując:

Posiadamy 35 letnie doświadczenie w produkcji rolniczej, ze specjalizacją hodowla indyków.
Posiadamy 17 letnią tradycję produkcji mięsa drobiowego, głównie indyczego wytwarzanego w wysokiej jakości.
Nasze przedsiębiorstwo zatrudnia około 150 świetnie wyszkolonych i doświadczonych pracowników.
Naszą ideą jest rozwój, ciągłe doskonalenie procesów produkcyjnych oraz wytwarzanie najwyższej jakości produktów spożywczych.

 

ABOUT COMPANY

We are breeding turkeys since 1982. We lead them in three places.
We have also grown cereals and increase our crops every year.

Since 1999 we opened a poultry slaughterhouse. Our main products are turkey and chicken boneless trimmings without skin or with skin..

We also produce chicken and turkey meat in elements with bone and skin.

All poultry products are pack according to customer requirements. We usually pack fresh meat for 15 kg in E-2 containers on H-1 pallets and frozen blocks for 10 or 15 kg on Euro pallets.

Our main goal is to take care of the highest quality of our products, that is why we cut meat manually by hand - not mechanical. We guarantee that the meat has good consistency and form of muscle.

We sell high quality poultry meat and we meet the requirements of our customers. This opens the door to world markets. We also produce Halal meat.
We distribute our products in Poland and abroad: in the European Union, Macedonia, Serbia, Ukraine. Since 2016, our products are on the Asian market.

 

 

SUMMARIZING:

We have over 35 years of experience specializing in turkey farming.
We have over 17 years tradition of producing high quality turkey and chicken meat.
We employ about 150 highly trained and experienced staff.
Our goal is to develop, improve production processes and produce the highest quality food products.


CERTYFIKATY